Ta lektioner på gitarrskolan som sätter eleven i centrum. På Optimum Guitar School anpassas undervisningen efter dig och den nivå du är på. Oavsett din ålder och dina tidigare erfarenheter så ska vi nå dina mål tillsammans. Du kan välja individuell undervisning, parundervisning eller gruppundervisning. Som tillägg till gitarrlektionerna kan man på Optimum Guitar School även läsa kurser online i musikteori.

Samuel Edvardsson är en gitarrist och gitarrlärare med över 20 års erfarenhet av  undervisning av elever av alla åldrar. Förutom på Optimum Guitar School undervisar han också på musikgymnasium och har tidigare undervisat på kulturskolor och studieförbund.

I undervisningen på Optimum Guitar School ingår melodispel och ackordspel. Samuel Edvardsson skapar sitt eget undervisningsmaterial och kombinerar det med musik utvald utifrån elevens önskningar och förutsättningar. ”Min dröm är inte att mina elever ska spela min musik. Målet med min undervisning är att mina elever ska få verktygen till att uppnå sina egna mål med sitt gitarrspel.”

Som gitarrist har Samuel medverkat i hundratals konserter runt om i Sverige och även spelat i Brasilien, Tyskland och Schweiz.

Välkommen till Optimum Guitar School!

Samuel Edvardsson plays Caboclinho by Dilermando Reis

Hugo har gått och tränat gitarr för Samuel i snart 7 år och han tycker det är jätteskoj! Varje tisdag tar han fram gitarren och lägger i bilen. Hugo som har Down kommer att fortsätta spela många år till med Samuel!
Peter och Hugo

Samuel har med sin positivitet och entusiasm fått mig som nybörjare på gitarr att bli mycket lättare då det svåra blir lättare med rätt grunder från början på ett väldigt enkelt sätt!

Robert

Kursen är väl uppbyggd så att både fingrar och hjärna tränas och utvecklas. Samuel får den mest ovana att känna sig trygg under lektionerna. Då Samuel har en gedigen musikbakgrund och själv skrivit kursmaterialet så kan kursen väldigt smidigt anpassas till elevens förmåga och utveckling. Man kan fråga om allt från strängar till synkoper.
Sigge